KALİTE HEDEFLERİMİZ
-
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLARINI UYGULAMAK VE SÜREKLİ OLARAK İYİLEŞTİRMEK VE GELİŞTİRMEK,
-
VERİLEN YEMEK HİZMETLERİNDE KULLANILAN MALZEMELERİN TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRÜNLERİ SEÇMEYE ÖZEN GÖSTERMEK.
-
MÜŞTERİ İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ EN HIZLI VE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK,
-
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VE ÖNCELİK VERMEK, MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİN ÜZERİNE ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞMAK,
-
ÇALIŞANLARININ DÜZENLİ VE SÜREKLİ EĞİTİMLER İLE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ SAĞLAMAK,
-
TAM HİJYENİK ŞARTLARA UYGUN ORTAMDA KONAKLAMANIN GERÇEKLEŞMESİ TAAHHÜDÜNÜ SÜRDÜRMEK,
-
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ STANDARTLARININ SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN HEDEF VE PLANLARIMIZI KESİNTİSİZ UYGULAMAK,
-
TÜM ÜRETİM, KONAKLAMA VE EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ SÜRESİNCE, EKOLOJİK DENGEYE ZARAR VERMEMEK İÇİN GEREKLİ HER TÜRLÜ ÇEVRESEL TEDBİRLERİ ALMAK,
-
HER YIL HEDEFLERİNİ BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK,